HEALTH CLINIC

OM OS

VORES GRUNDLÆGGERE

BIANCA BRANGSTRUP

Bianca har gennem de sidste 20 år arbejdet med og vejledt om kosttilskud og vitaminer. og har en diplomuddannelse i Orthomolykær Medicin. Desuden er Bianca uddannet psykoterapeut ved Psykoterapeutskolen i København og har en overbygning som familieterapeut fra Kempler instituttet.

Pt er Bianca i gang med at specialisere sig i Funktionel Medicin (FMU) med fokus på ernæring og brugen af laboratorie analyser i forhold til fordøjelsesproblemer, hormonelle forstyrrelser, fødevarereaktioner, energi, infektioner m.m. 

Sammen med Kristine Bernhoft er hun stifter af Health Clinic Copenhagen.

Udover konsultationer, er Bianca også aktiv med workshops og foredrag.

KRISTINE BERNHOFT

Kristine er uddannet indenfor ernæring og terapi (CET) og snart Functionel Medicine (IFM) og har gennem de sidste mange år arbejdet med og vejledt omkring kostens betydning for helbredet.  

Sammen med Bianca Brangstrup er hun stifter af Health Clinic Copenhagen.

Udover konsultationer, er Kristine også aktiv med detox forløb, workshops og foredrag.

Desuden er Kristine uddannet yogainstruktør.

RAB registreret og medlem af DET.

VORES VISION

På Health Clinic tilbyder vi personlig helbredscheck til kvinder. Health Clinic er en klinik for forebyggelse og behandling baseret på dig og din krop. Vi har en kompromisløs tilgang til helbredsscheck og behandlinger, hvor vi identificerer årsagen for ubalancer i din krop, samt ser på din almene sundhed – både mentalt og fysisk. Vi har skabt en klinik hovedsageligt for kvinder, hvor vi tager udgangspunkt i hormoner og ubalancer eller sygdomme relateret til dette.

VORES MISSION

Ofte har vi kvinder svært ved at adressere vores hormonelle symptomer.
I behandlingerne involveres laboratorieanalyserkost, kosttilskud og livsstilsændringer med det formål at fjerne belastninger og ubalancer i kroppen, tilføre manglende næringsstoffer og understøtte kroppens egne funktioner. Behandlingen er tilpasset den enkelte person, således at forløbet tilrettelægges individuelt og helhedsorienteret.

HEALTH CLINIC

Amaliegade 42, 2 | 1256 Copenhagen K |   26 21 03 60 | info@healthcliniccopenhagen.dk

KUNDE SERVICE

© 2023 Health Clinic Copenhagen